keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Asiakastilaisuudn järjestäminen osa.3

Tänään aloitin powerpointtia. Uskon ottavani aiheeksi vain muutaman jalokiven, sillä pystyisin tekemään esitelmän yhdestä jalokivestä. Tosin ruusukvartsista ei millään löytynyt kunnon tietoa. Wikipediassakin oli vain pieni teksti. Englanniksikaan ei tahtonut löytyä. Kyllä löyti tietoa kristallien voimista, muttei tieteestä, ainakaan ruusukwartsin kohdalla.

Aloin epäilemään koristeluni sopivuutta aiheeseen, joten se pitänee vaihtaa. Lisäksi saatan tarvita lisää sponsoreita, sillä: mistä syödään? Servetistä? Pitäisikö hankkia toiset servetit? Vai sponsoroisiko joku lautaset? Hankinko servetit itse?

Ymmärsin että 7.2 on liian lähellä, joten aikaa pitää vaihtaa. Sekin keille mainostan on edelleen kysymyksenä, se riippuu siitä kuinka monta ylipäätään kiinnostaisi, ja kuinka monta lasia saisin. Ajattelin jos tilaisuuteen tulee ilmoittautua, silloin voisin sanoa "pahoittelen mutta enempää ei mahdu" jos halukkaita onkin odotettua enemmän. Toisaalta olisi ihan hauska esitellä luokalle, mutta voinko mainostaa whatsapp ryhmässä.

Ystäväni on kipeä, emmekä vieläkään ole pitäneet kokousta siitä mitä tehdä. Olisi kiva kuulla ulkopuolisia ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti