maanantai 23. syyskuuta 2019

Hiusten kerrostus mallityö

Meni tekemään kerrostuksen mallityötä sunnuntaina. Olin unohtanut ottaa puristimia ja selvityskamman, joten lainasin heiltä hiusharjaa kolmea ponnaria ja yhtä omituisennäköistä puristinta.
 Malli halusi hiuksensa n. olkapäihin asti lyhyiksi. Tuloksesta tuli vähän sovittua lyhyempi, mutta se ei haitannut.
 Jaoin eteen kaksi osaa kuin ristipää jaossa, jayhden taaemman osan. Taaemman osan jaoin vaakasuoraan kahtia työn helpottamiseksi, ja tein keskelle mittapituuden (muistan vain että tämän mittapituuden nimessä oli sana kehä). Kerrostin kehällä koko ala osan, käyttäen liikkuvaa mittapituutta. Tämän jälkeen latvat olivat vähän epätasaiset, joten parantelin niitä tasaus leikkauksen tapaisesti.
 Siirtyessäni ylempään osaan, tajusin etten ollut tehnyt sinne asti ylettyvää mittapituutta, joten yriti jatkaa mittapituutta ylös alemman avulla. Olin huolissani siitä miten kävisi, mutta ei siinä kovin huonosti käynyt. Yritin tehdä ylä osan ja edessä olevat sivuosat Con cave tekniikalla, ajattelematta että hiukset ovat liian pitkät, vaikka olenkin lyhentämässä niitä.
 Huomasin miten paljon lyhyemmät edessä olevat hiukset olivat, joten pehmensin pituus eroa tekemäällä hiuksista taaksepäin pitenevät. En tiennyt miten kerrostus tarkistetaan, joten sain tarkistettua vain tasaukset ja eteen tulevan kolmion.
 Huomasin lopuksi unohtaneeni jättää turva tukkaa, ja että tulos oli vielä epätasainen, mutta ympärilläni alkoi olla jo levotonta joten annoin olla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti