maanantai 9. syyskuuta 2019

Sormikiharat harjoituspäälle

  työvaiheeni:
kastelin mallipään hiukset, harjasin ne ja laitoin kahta ainetta niihin, joita en enää muista. Tosin uskon toisen olleen suola suihketta, sillä muistan haistaneeni suolan. Jaoin hiusten etuosan uunmuotoisiin osiin.
 Yritin antaa kamman avulla näille osille aaltoilevaa muotoa ja suuntaa. Etummainen osa suuntasi vasempaan, takimmainen oikeaan. On vähän sellainen olo etten tehnyt kolmatta osaa vaikka piti.
 Sitten lähdin kiertämään pieniä osia sormillani ja kiinnitin ne kiharapuristimilla (nämä kiharat olivat pään myötäisiä ja litteitä). Kiharat lähtivät siihen suuntaan mihin se uun muotoinen osa sattui suuntaamaan, tosin laitoin jonon viimeiset suuntaamaan vastakkaiseen suuntaa, luulen että yritin saada aallon kääntymään tai jotakin vastaavaa.Taka osan kiharat olivat pustysuuntaan.
 Sitten laitoi päälle hiusverkon ja asetin kuivaimen sen ylle. Kuivumisen jälkeen harjasin hiukset, tuperasin, ja yritin saada edessä olevat aallot paremman näköisiksi. Laitoin sivuille linnunnokat pitämään hiuksia, ja yritin kohottaa ja muotoilla taka osaa.
 Ennen kuin otin linnun nokat pois, niin suihkutin hiuksiin jotain pitävää ainetta, mutta en ole enää ihan varma oliko se hiuslakkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti