perjantai 20. joulukuuta 2019

Rästimallit 2019




Ensimmäiseltä mallilta lyhensin hiukset, ajoin niskavillat ja tein tasaisemmat rajat. Yritin sitten häivyttää rajoja, mutta en ole ihan varma kuinka se onnistui.

Toinen mallini oli lapsi,joka hitusen vaikeutti leikkaamista kerrostin edestä lohkoina ja ajoin pääasiassa niskan alueen koneella. Vaikeuksia koitui kun lyhensin vahingossa pyörrettä kohti, sain sitä korjatua häivyttämällä kone eikkauksen ja kerrostuksen rajaa. Rajaa jäi silti näkyviin, tosin se ei näytä niin vahvalta kuin kuvassa. En ollut ylpeä, mutta huonomminkin olisi voinut mennä.

En haluaisi kertoa mitä viimeiselle mallille kävi, mutta kai stä on pakko. Ensin leikkasin niskan liian lyhyeksi, noh ei siinä vielä mitään, mutta  tein saman virheen kun kakkosmallissa ja leikkasi lyhyempää lähelle pyörrettä. Leikkasin korvat esiin ja kerrostin toiseltapuolelta, se oli parempi kohta joten se oli lopuksi ainoa mitä jäi jäljelle, sillä pilasin jotenkin toisen puolen takaosan lisäksi. Päädyin siis ajamaan sekä takaosan että toisenpuolen lyhyeksi, luvankanssa. Olin surullinen, mutta mallia ei haitannut.

(ylimät kuvat: malli 1, keskimmäinen kuva: malli 2, alimmat kuvat: malli 3)

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti